Nieuws

Verkiezingsbijeenkomst provinciale verkiezingen

Themabijeenkomst Groenlinks in Heerlen over de Sociale Agenda

 

Groenlinks Heerlen en Groenlinks Limburg organiseren op zaterdag 17 november in Café Pelt in Heerlen een themabijeenkomst met als onderwerp ‘De Sociale Agenda’. De bijeenkomst begint om 15:00u.

Lees verder

Acties Alliantie Sociaal Verzet

Op 13 november is er actie in het kader van de "Alliantie Sociaal Verzet". De actie van 24-11 is gecancelled, dus kom allemaal op 13 november naar de markt.

Zie de AGENDA voor bijzonderheden.

Alliantie Sociaal verzet

Peter Heuperman / secretaris FNV lokaal schrijft:

“Afgelopen maandag was ik namens Lokaal FNV Parkstad als onderdeel van de Alliantie Sociaal Verzet Kerkrade op gesprek bij Wethouder Leo Jongen (PvdA). Hij vroeg zich af waarom de FNV zich mengde in een discussie in de gemeente Kerkrade over een besparingsmaatregel van de coalitie. Deze vraag zullen als het aan ons ligt de komende tijd veel wethouders, burgemeesters en politieke partijen in de Parkstadgemeenten gaan stellen.

Lees verder

Alliantie Kerkrade

De Alliantie Kerkrade is heel druk bezig met acties om de komende bezuinigingen in het sociale domein tegen te gaan. Bijgaande brief is verstuurd naar de Stichting Cliëntenraad Sociale Zaken, Werk en Inkomen (SWI) Kerkrade.

Lees verder